NASLOV

Lorem Ipsum je slepi tekst, ki se uporablja pri razvoju tipografij in pri pripravi za tisk. Lorem Ipsum je v uporabi že več kot petsto let saj je to kombinacijo znakov neznani tiskar združil v vzorčno knjigo že v začetku 16. stoletja.

Preview Image 1 Preview Image 2 Youtube Video Preview Image 3 Vimeo Video Preview Image 4 Preview Image 5 Wistia Video Preview Image 6 Sound Cloud Track Preview Image 7 Preview Image 8 Preview Image 9 Preview Image 10 Preview Image 11

NOVOGRADNJE

Začne se s sestankom na objektu, kjer poiščemo najboljše rešitve, tako po estetski, kakor tudi po praktični plati.
Delo se prične s preverjanjem ravnine podlage in morebitno izravnavo ter hidroizolacijo (če je to potrebno). Pred polaganje prostor premerimo in s tem poiščemo najboljšo lego ploščic, šele nato pričnemo s polaganjem, fugiranjem in silikoniranje gibljivih stikov.
Izdelek je predan, kadar je v celoti dokončan.

Včasih se pojavijo tudi potrebe po izvedbi drugih del, pri čemer sodelujemo z najboljšimi mojstri obrtniki.

PRIMERI PROJEKTOV

ZIDANE KUHINJE

Zidane kuhinje nam odpirajo neslutene možnosti uporabe novih idej in kombinacije različnih slogov in materialov.Zasnova in izvedba kuhinje na sliki je v celoti delo našega podjetja.Uporabljeni so bili ostanki keramičnih ploščic,zato je kombinacija barv prilagojena količini ostankov.

KOPALNICA Z BRUŠENIMI ROBOVI

Primer prijetne in prostorne kopalnice pastelnih barv, kjer je investitor upošteval učinke ogledal pri pravilni umestitvi v prostor.

MOZAIK

Grelna klopca domačega welnessa: Izgradnja takšne klopce zahteva angažiranost vrhunskega zidarja, saj pred polaganjem mozaika simetrija in ravnine ne smejo odstopati niti minimalno.